23/2/17

Κοπή πίτας 2017


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η κοπή της πίτας του συλλόγου μας την περασμένη Κυριακή, όπου για  μια ακόμη φορά κυριάρχησε το οικογενειακό κλίμα, όλοι  ευχαριστήθηκαν και πέρασαν μια πολύ όμορφη βραδιά!




Η αρχή της γιορτής μας έγινε με αγώνες των μικρότερων τμημάτων μεταξύ τους. Παμπαίδες junior  αλλά και τα projunior  (το μικρότερο τμήμα μας 4-6 ετών) , έπαιξαν διπλό  και διαγωνιστικά παιχνίδια μεταξύ τους.



Στη γιορτή μας είχαμε τη τιμή να φιλοξενήσουμε δύο τεράστιες προσωπικότητες τις οποίες και βραβεύσαμε για τη προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό.
Αναφερόμαστε στην πρώην αθλήτρια  Άννυ  Κωνσταντινίδου γνωστή και  ως ‘’θηλυκός Γκάλης’’  και στον ήρωα του έπους του ’87 Αργύρη Καμπούρη.
Και οι δύο μίλησαν στα παιδιά και τους γονείς και ο λόγος τους ήταν καθηλωτικός και διδακτικός.  Οι μεγαλύτεροι συγκινήθηκαν με την παρουσία τους και οι μικρότεροι έμαθαν για την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και πως αυτοί οι δύο σημαντικοί άνθρωποι επηρέασαν την εξέλιξη του.


Η κοπή της πίτας έγινε από τον Δήμαρχο της πόλης μας  κ. Ιωάννη Κασσαβό ,  με την παρουσία του προέδρου της ΔΗΦΑ κ. Γιώργου Δασκαλάκη αλλά και των δημοτικών συμβούλων κκ Βρεττό Σπύρο  και Κατάρα Αναστάσιο. Και οι τέσσερις απεύθυναν  θερμό χαιρετισμό. Τελευταία στιγμή δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στη γιορτή μας ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Πολυμενέας Παναγιώτης λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων,  στον οποίο οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί  μας στηρίζει σε κάθε ευκαιρία, με πράξεις και όχι με λόγια!



Αμέσως μετά ακολούθησε συναρπαστικός αγώνας μεταξύ των γονέων, των εφήβων και των κορασίδων μας, με 5άδες που εναλλάσσονταν και πρόσφεραν πολύ καλό μπασκετικό θέαμα!
Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν υπό τους ήχους μουσικής καρναβαλιού και ξεφάντωσαν μέχρι αργά το βράδυ.
Ήταν ομολογουμένως μια από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις μας, με παρουσία πλήθους αθλητών, γονέων και φίλων της ομάδας. Λόγο του προχωρημένου της ώρας δεν μπόρεσαν βέβαια να παραβρεθούν όλοι οι μικρότεροι αθλητές μας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε ότι αυτή τη φορά οι υποσχέσεις που ακούστηκαν στους χαιρετισμούς των εκλεκτών προσκεκλημένων μας θα υλοποιηθούν. Και καλό είναι να θυμούνται  όλοι  ότι ο  ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ είναι ένας σύλλογος με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ  και διέπεται από ΥΓΕΙΑ και ΗΘΟΣ!  Και αυτό δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει! 

Καλή Χρονιά σε όλους!