29/10/16

Πολύ καλές εμφανίσεις για τα αγωνιστικά μας τμήματα!




Πολύ καλή πορεία έχουν και φέτος τα αγωνιστικά μας τμήματα.

Το σαββατοκύριακο που πέρασε οι έφηβοι μας  σημείωσαν σημαντική νίκη μέσα στην έδρα  των Αχαρνης με 52-55. Όλα τα παιδιά και ο προπονητής έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους  κερδίζοντας το τοπικό ντέρμπι. Η πορεία τους είναι ανοδική φέτος  και θα αποτελέσει εφαλτήριο για την ίδρυση σύντομα και αντρικής ομάδας, στον σύλλογο μας.


 

Εφηβικό


Οι κορασίδες κέρδισαν τον ΖΑΟΝ  εντός έδρας με το εμφατικό  68-35, σκαρφαλώνοντας στην 2η θέση της Βαθμολογίας, έχοντας  4 νίκες σε 5 αγώνες.

Κορασίδες




Τα  υπόλοιπα τμήματα μας από 5 Νοέμβρη θα συμμετάσχουν σε τουρνουά που διοργανώνει η ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ.

Η ομάδα μας παρά τα τεράστια γηπεδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, συνεχίζει την πορεία της σταθερά, δουλεύοντας συστηματικά και με γνώμονα την αγάπη για τους αθλητές της. Θα είμαστε πάντα δίπλα τους και στα καλά αλλά και στα αρνητικά αποτελέσματα.

Ο στόχος σε αυτές τις ηλικίες είναι να πλάθουμε  αθλητές-ανθρώπους με σωστή νοοτροπία και ήθος. Για εμάς  η πρόσπάθεια έχει μεγαλύτερη αξία από το αποτέλεσμα. Θέλουμε να απολαμβάνουμε τον αθλητισμό και να βλέπουμε τα παιδιά του συλλόγου μας να χαμογελούν και να είναι ευτυχισμένα.


Ευχαριστούμε τους γονείς  και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μας και γιατί είναι όλοι δίπλα μας στην προσπάθεια που κάνουμε.

Σύντομα θα έρθουν πολύ καλύτερες ημέρες για τον σύλλογο μας, με συλλογική προσπάθεια, υπομονή και επμονή.