8/9/16

Έναρξη αθλητικής χρονιάς 2016-17






Ξεκίνησαν οι εγγραφές και οι προπονήσεις για όλα τα τμήματα του συλλόγου μας.
Με μεγάλη διάθεση και όρεξη,  αθλητές-τριες  και προπονητές  δίνουν ήδη  τον καλύτερο τους εαυτό , προκειμένου να έχουμε και φέτος μια άκρως δημιουργική και επιτυχημένη αθλητική χρονιά , με υγεία πάνω από όλα.


Οι προπονήσεις τις ομάδας μας γίνονται στο κλειστό ‘’Χολίδειο’’  Γυμναστήριο, στο Δήμο  Αχαρνών , στο οποίο το καλοκαίρι συντελέστηκαν έργα επισκευής της σκεπής , αλλά και αποκατάστασης  των ζημιών στο δάπεδο ,  με μεγάλη συμβολή στο τελευταίο και του συλλόγου μας.
Οι αγώνες των τμημάτων μας ξεκινούν 11 Σεπτεμβρίου για το εφηβικό και 24 Σεπτεμβρίου για τις κορασίδες. Φέτος η ομάδα μας θα πάρει μέρος σε περισσότερα επίσημα  πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ σε σχέση με πέρυσι .

Πληροφορίες εγγραφές στα τηλέφωνα:   6945101669 - 6944398846

Την Κυριακη 11 Σεπτεμβρίου θα συγκληθεί έκτατο διοικητικό συμβούλιο με την παρουσία και γονέων , για να συζητηθούν τα εξής:
1. Πρωταθληματα 2016-17
2. Επέκταση λειτουργίας ακαδημίας μας και σε άλλη συνοικία του Δήμου.
3. Προτάσεις για την βελτίωση λειτουργίας του Συλλόγου
4. Ωρες προπονήσεων στο κλειστό γυμναστήριο
5. Αθλητικο υλικό ομάδας και εξοπλισμός γηπέδου
6. Δρασεις που θα συντελεστούν στο 1ο τρίμηνο
Τα μέλη και οι γονείς θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα για την ώρα και τον τόπο συνάντησης.  Σας περιμένουμε όλους .

Τα αποτελέσματα και οι αποφάσεις θα κοινοποιηθούν στο blog της ομάδας άμεσα.
Ευελπιστούμε επίσης  ότι ο Δήμος και η ΔΗΦΑ , θα σταθούν στο πλευρό μας στην προσπάθεια που κάνουμε να αναβαθμιστεί ο αθλητισμός στην περιοχή μας.
Άλλωστε είμαστε από τα ελάχιστα αθλητικά σωματεία που διατηρούμε χαμηλή συνδρομή σθεναρά , δίνουμε δωρεάν φοιτήσεις στην ακαδημία και είμαστε δίπλα στους αθλητές όπως και όλοι οι γονείς είναι δίπλα στην ομάδα μας με αγάπη, αναγνωρίζοντας την σημαντική προσπάθεια που συντελούμε.

Το σωματείο Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΩΝ, θα εμφανίζεται κάθε χρόνο πιο δυνατό, χάρη στην δυναμική που του δίνουν οι πάνω από 120 αθλητές του , οι γονείς , τα μέλη και οι φίλοι της ομάδας μας. Το σωματείο μας θα διέπεται πάντα από υγεία, ήθος, οικογενειακό κλίμα και μεράκι για δουλειά, μακριά από οικονομικά και κυρίως πολιτικά συμφέροντα!

Όλοι μαζί σαν γροθιά θα παλέψουμε για όλα τα παραπάνω , ελπίζοντας επιτέλους σε μια πιο ισότιμη αντιμετώπιση  μέσα στο Μενίδι,  στο δήμο τον οποίο δημιουργήθηκε η ομάδα μας και στον οποίο ανήκει 100%.



Με εκτίμηση
Μάριος Δεσποτάκης
Πρόεδρος ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ